Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı ve yılan görmek

Rüyada arı ve yılan görmek

Rüyada arı ve yılan görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı ve yılan gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada arı ve yılan görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada bal yapan arı görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek arısı öldürmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, stresli bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde arı kovanı görmek insanları hak yoluna çağıracağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada saçında arı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Rüyada arı poleni görmek büyük sorunların yaşanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Rüyada elini arı soktuğunu görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bal arısı öldürmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, özel hayatının renkleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments