Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini arı soktuğunu görmek

Rüyada elini arı soktuğunu görmek

Rüyada elini arı soktuğunu görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini arı soktuğunu gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Rüyada eline arı soktuğunu görmek isteklerine kulak vereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada elini arı soktuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bal ve arı görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, üzücü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan arı görmek ün sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda arı görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ün sahibi birisi olunacağına işaret eder.

Rüyada birkaç arı görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah arı görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulur.

Rüyada arılar tarafından kovalanmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments