Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında arı görmek

Rüyada saçında arı görmek

Rüyada saçında arı görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ailenin büyüyeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçında arı gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada saçlarında arı görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saçta arı görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada saçında arı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada küçük arı görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Rüyada arı kovanı bozmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada arıyı kovalamak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı yavrusu görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sarı arı öldürmek rahat şekilde geçineceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments