Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilçe başkanı görmek

Rüyada ilçe başkanı görmek

Rüyada ilçe başkanı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunlarını unutacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilçe başkanı gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada ilçe başkanı görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Rüyada bir ilçe görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, işlerin düzgün gideceğine inanılır.

Rüyada ilçe ismi duymak köşeye sıkıştıracağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada ilçe görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilçe milli eğitim müdürünü görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek şöhretli biri olunacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada amerika başkanı olmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments