Rüyada bir ilçe görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yalnız hissetmeye, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet eder.
Rüyada ilçe başkanı görmek buna rağmen kazanç getireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulmaktadır.
Rüyada ilçe ismi duymak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet eder.
Rüyada ilçe milli eğitim müdürünü görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.
Rüyada ilçe görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalet eder.
Rüyada bir ilçe görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.