Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiye ayrılmak

Rüyada ikiye ayrılmak

Rüyada ikiye ayrılmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, variyet sahibi olacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sevilen birinin geleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada ikiye ayrılmak gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada ayrıldığın eşinle birlikte olmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ayrıldığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada anne babadan ayrılmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalettir.

Rüyada ayrılmak istemek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada anneden ayrılmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ortaya bazı projeler koyacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli çiftin ayrıldığını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayrılmak istediğini görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments