Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılmak istemek

Rüyada ayrılmak istemek

Rüyada ayrılmak istemek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, herkesin şaşırtılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada ayrılmak istemek gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada ayrılmak istemek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinden ayrılmak istemek rahatının yerine geleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden ayrılmak istemek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, ruhunun dinleneceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada işten ayrılmak istemek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ayrılmak istediğini görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kızının ayrıldığını görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden zorla ayrılmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments