Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane yılan görmek

Rüyada iki tane yılan görmek

Rüyada iki tane yılan görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane yılan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada üç tane yılan görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane küçük yılan görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane yılan görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ortak edineceğine yorulur.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada birkaç tane yılan görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada iki tane yeşil yılan görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments