Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane siyah yılan görmek

Rüyada iki tane siyah yılan görmek

Rüyada iki tane siyah yılan görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iki tane siyah yılan gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada üç tane siyah yılan görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada iki tane siyah at görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Rüyada iki tane siyah köpek görmek yatırımlarının kar getireceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birkaç tane yılan görmek yapılan hataların düzeltileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek karanlığın biteceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada üç tane yılan görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments