Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane yılan görmek

Rüyada üç tane yılan görmek

Rüyada üç tane yılan görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, muradınıza ereceğinize, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada üç tane yılan gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada birkaç tane yılan görmek bekarsa evleneceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane yeşil yılan görmek hayat boyu desteği olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet eder.

Rüyada üç tane yılan görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek rahatsızlık duyulacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iki tane yılan öldürmek toparlanmasının da uzun süreceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane küçük yılan görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, planların sarkacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments