Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane salatalık görmek

Rüyada iki tane salatalık görmek

Rüyada iki tane salatalık görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çözüm yolları bulamayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane salatalık gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada iki tane salatalık görmek kötü haberler alınacağına, rahat bir nefes alınacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada salatalık satmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık rendelemek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, güvensizliğini yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık soyup yemek daima zinde ve genç kalacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık çiçeği görmek kötü haberlerin alınacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada bahçeden salatalık yemek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments