Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki renk göz görmek

Rüyada iki renk göz görmek

Rüyada iki renk göz görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, planların boşa gideceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada iki renk göz gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada renkli gözlü bebek görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada renkli gözlü insan görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk göz görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kararlarına saygı duyulacağına işaret eder.

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, adını işiyle duyuracağına, işlerin sürekli büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek hasret içinde kalacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada gözlerini renkli görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada renkli mavi göz görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte göz görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments