Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı bulmak

Rüyada arı bulmak

Rüyada arı bulmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sağlık içinde yaşanacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada arı bulmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada arı bulmak isminden sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada renkli arı görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arı yavrusu görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Rüyada kovanda arı görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada gözünü arı sokmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalettir.

Rüyada eşek arısı kovalamak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada arı kovmak mutlu ilişkiler kuracağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments