Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki erkeği öpüşürken görmek

Rüyada iki erkeği öpüşürken görmek

Rüyada iki erkeği öpüşürken görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada iki erkeği öpüşürken gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölen erkek kardeş görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe çay vermek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek bebeğinin altını temizlemek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin ağladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, insanları kıracağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle sevgili olduğunu görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments