Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arda turanı görmek

Rüyada arda turanı görmek

Rüyada arda turanı görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, her zaman neşeli olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, bir ömür olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada arda turanı gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Rüyada arda turanı görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada ard arda sevdiğini görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulur.

Rüyada yazi tura atmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tura çıkmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada yazı tura görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tura görmek alın terinin karşılığını alacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments