Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ayrı ayakkabı giymek

Rüyada iki ayrı ayakkabı giymek

Rüyada iki ayrı ayakkabı giymek hayatının afiyette geçeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada iki ayrı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada iki ayrı ayakkabı giymek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayakkabı giydiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek büyük borçlar alınacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek elinin döneceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada büyük ayakkabı giymek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli ayakkabı giymek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kaybolan ayakkabıyı giymek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments