Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihtiyar elini öpmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihtiyar eli öpmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ihtiyar bir kadın görmek ticarette zarar edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet eder.

Rüyada ihtiyar kadın görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada genç birini ihtiyar görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments