Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtiyar kadın görmek

Rüyada ihtiyar kadın görmek

Rüyada ihtiyar kadın görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada ihtiyar kadın gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihtiyar bir kadın görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ihtiyar kadına yardım etmek saygın bir hayat yaşayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ihtiyar kadın görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihtiyar insan görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, ayıplanacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada bir ihtiyar görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, daima afiyette olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Rüyada ihtiyar biriyle evlenmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, afiyette olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments