Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtiyarın elini öpmek

Rüyada ihtiyarın elini öpmek

Rüyada ihtiyarın elini öpmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ihtiyar elini öpmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalettir.

Rüyada ihtiyar eli öpmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ölü ihtiyar görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ihtiyar adam görmek çok yükseleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihtiyar adama yardım etmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ihtiyar görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments