Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne yuttuğunu görmek

Rüyada iğne yuttuğunu görmek

Rüyada iğne yuttuğunu görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet eder.

Rüyada iğne yuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada karından iğne olmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne batırmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Rüyada iğneden kaçmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada elinden iğne olmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada dizinden iğne vurulmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağına iğne batırmak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı iğnesi görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yapılan ahlaksız davranışlara alamet eder.

Rüyada şırıngalı iğne görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments