Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek

Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek

Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarından arınacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada iftar yemeği verdiğini gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek para sahibi olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada iftar yemeği vermek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada iftar yemeğine gitmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Rüyada iftar daveti vermek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada iftara davet edilmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini iftara davet etmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments