Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idamlık adam görmek

Rüyada idamlık adam görmek

Rüyada idamlık adam görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çalıştığına değeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada idamlık adam gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada idamlık adam görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada idama mahkum edildiğini görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Rüyada idamdan kaçmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada idamdan kurtulmak çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının idamını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin idamını görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini idamdan kurtarmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada idamı beklemek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, terfi edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments