Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi eşyalı ev görmek

Rüyada içi eşyalı ev görmek

Rüyada içi eşyalı ev görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi eşyalı ev gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada içi eşya dolu ev görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kazançlı işlere girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada içi eşyalı ev görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ev eşyasını toplamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Rüyada evdeki eşyaları dağınık görmek mutlu bir evliliğe, yeni iş teklifleri alacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının yandığını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden eşya satmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, istediği noktalara geleceğine, adım atarken çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada evde yeni eşya görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments