Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi dolu otobüs görmek

Rüyada içi dolu otobüs görmek

Rüyada içi dolu otobüs görmek inancından ödün vereceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işarettir.

Rüyada içi dolu otobüs gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada içi dolu otobüs görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada dolu otobüse binmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada dolu otobüs görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada içi balık dolu akvaryum görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, lüks, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada içi su dolu kazan görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi dolu buzdolabı görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments