Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu otobüse binmek

Rüyada dolu otobüse binmek

Rüyada dolu otobüse binmek belalı insanlara denk geleceğine, uzun sohbetler edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada dolu otobüse binmek gördüyseniz:

  • Çok fazla ilginizi çekmeyen konular üzerinde mutabakat sağlamaktan, anlaşmaya varmaktan veya imzalar atmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada dolu otobüse binmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu otobüs görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada dolu otobüs görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine yorulur.

Rüyada dolu arabaya binmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, gelir elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle otobüse binmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ailece otobüse binmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla otobüse binmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada koşarak otobüse binmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments