Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı aldığını görmek

Rüyada iç çamaşırı aldığını görmek

Rüyada iç çamaşırı aldığını görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, umutlarının kırılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, herkesin desteğinin alınacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı aldığını gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada iç çamaşırı satın aldığını görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşır aldığını görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırı aldığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, işinde ustalaşacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı aldığını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt iç çamaşırı görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin iç çamaşırını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının iç çamaşırı görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments