Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemzem içmek

Rüyada zemzem içmek

Rüyada zemzem içmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada zemzem içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada hurma yemek zemzem içmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemzem suyu içmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabede zemzem içmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tövbe etmeden vefata, onlara karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada camide zemzem içmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada zemzem içmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zemzem suyunu içmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments