Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan hurma yemek

Rüyada ağaçtan hurma yemek

Rüyada ağaçtan hurma yemek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, idealist davranacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan hurma yemek gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Rüyada ağaçtan hurma yemek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hurma ağacından hurma yemek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hurma ağacından hurma koparmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan hurma toplamak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulur.

Rüyada trabzon hurması ağacı görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada hurma ağacından hurma toplamak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan hurma koparmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta hurma görmek atılan adımların boşa çıkacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bereketin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments