Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma tanesi görmek

Rüyada hurma tanesi görmek

Rüyada hurma tanesi görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma tanesi gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Rüyada hurma tanesi görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde hurma görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş hurma görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada hurma çalmak kısmetlerin artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacı hurması yemek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye inanılır.

Rüyada hurma getirmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma yıkamak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments