Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma kurdu görmek

Rüyada hurma kurdu görmek

Rüyada hurma kurdu görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, elinize para geçeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma kurdu gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada kurtlu hurma yemek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada hurmanın içinde kurt görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış hurma görmek bol bol moral depolanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma içinde kurt görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurma kurdu görmek üzüleceğine, ağlayacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada kurtlu hurma görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, rahat edeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hurma yemeyi görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden hurma almak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments