Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden hurma almak

Rüyada ölmüş birinden hurma almak

Rüyada ölmüş birinden hurma almak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, iyi geçim halinde kalacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden hurma almak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada hurma çekirdeğini ekmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Rüyada hurma bahçesi görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada taze hurma görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada hurma fidanı dikmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada hac hurması yediğini görmek neşe içinde olacağına, kazancının helal para olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma yemek görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Rüyada hurma taşımak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulur.

Rüyada dalından hurma yemek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kısmetli kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments