Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu hurma yemek

Rüyada kurtlu hurma yemek

Rüyada kurtlu hurma yemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu hurma yemek gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada kurtlu hurma yemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yeni bir hayat kurulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada kurtlu hurma görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada hurma içinde kurt görmek daha kötü günler yaşayacağına, yarasını saracağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada kurtlanmış hurma görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret eder.

Rüyada hurmanın içinde kurt görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada hurma kurdu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cennet meyvesi hurma yemek üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalettir.

Rüyada kabede hurma yemek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments