Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma dağıtmak

Rüyada hurma dağıtmak

Rüyada hurma dağıtmak mal ve mülk sahibi olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hayırlı haberler duyacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada hurma dağıtmak gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada hurma dağıtmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada camide hurma dağıtmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada hac hurması yemek hayırlı başlangıçlar yapacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma tatlısı görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye hurma vermek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun hurma görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada hurma görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, istediği herşeye sahip olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacda hurma yemek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments