Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hristiyan cenazesi görmek

Rüyada hristiyan cenazesi görmek

Rüyada hristiyan cenazesi görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada hristiyan cenazesi gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada cenazeyi bekletmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının cenazesini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yakının cenazesini görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kazancının da azalacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane cenaze görmek zayıflayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada cenazesini görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, talihinizin artacağına, her nimetin lezzetine varacağına delalettir.

Rüyada cenaze görmek şifa ve moral bulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, makamından olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi cenazeni izlemek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments