Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın biriyle konuşmak

Rüyada hoşlandığın biriyle konuşmak

Rüyada hoşlandığın biriyle konuşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak hataların telafi edileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın biriyle konuşmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızla konuşmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyle konuşmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, de elinin bollaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments