Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu yıkamak

Rüyada havlu yıkamak

Rüyada havlu yıkamak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, zararının büyük olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, işsizin iş bulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kurulu düzeni olacağına, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havlu yıkamak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada hortumla havlu yıkamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz havlu yıkamak işine dört elle sarılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada havlu yıkamak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz havlu vermek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada temiz havlu görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, nimet ve berekete ereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada havlu hediye vermek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli havlu görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına inanılır.

Rüyada kendini havluya sarılı görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments