Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoca imam görmek

Rüyada hoca imam görmek

Rüyada hoca imam görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hoca imam gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada hoca imam görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada imam hoca görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam nikahlı olduğunu görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta imam görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada imam kıyafeti giymek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada imam sarığı görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalettir.

Rüyada imam nikahı tazelemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada imamlık etmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments