Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta imam görmek

Rüyada mezarlıkta imam görmek

Rüyada mezarlıkta imam görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, gelirinin de artmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta imam gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta imam görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, inancının zayıflayacağına inanılır.

Rüyada imamin kuran okumak yeni bir hayata adım atılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, elinize para geçeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada imam hoca görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada imamın dua ettiğini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada imamdan hediye almak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada imamı görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada namazda imamlık yapmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments