Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka satın almak

Rüyada hırka satın almak

Rüyada hırka satın almak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sağlığının bozulmayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hırka satın almak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada beyaz hırka satın almak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hırka satın almak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine alamet eder.

Rüyada birine hırka vermek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni hırka görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına delalettir.

Rüyada erkek hırkası görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işarettir.

Rüyada hırka vermek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada krem rengi hırka giymek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Rüyada hırka görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments