Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka almak

Rüyada hırka almak

Rüyada hırka almak pek az kazanç getireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada hırka almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Rüyada ölmüş anneye hırka vermek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli hırka görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada turuncu hırka giymek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hırka yıkamak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yün hırka görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi hırka örmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük adımlar atacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Rüyada yırtık hırka görmek başarıları ile konuşulacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, her daim Allah yolunda olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments