Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hintli görmek

Rüyada hintli görmek

Rüyada hintli görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada hintli gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Rüyada hint kumaşı görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, azap çektiğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Rüyada hint bülbülü görmek sıkıntılarının artacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalettir.

Rüyada hint kınası görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada hint kıyafeti giymek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hint okyanusunu görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, tecrübe sahibi olacağına yorulur.

Rüyada hintli olmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hintli görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada hint inciri yemek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments