Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hicr suresi görmek

Rüyada hicr suresi görmek

Rüyada hicr suresi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hicr suresi gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Rüyada hicr suresi görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hiç görmediğin biriyle evlenmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada hiç yorulmadan koşmak konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, rahat yüzü göreceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments