Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hergün sevdiğini görmek

Rüyada hergün sevdiğini görmek

Rüyada hergün sevdiğini görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kısmetlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hergün sevdiğini gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada her gece sevdiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hergün sevdiğini görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, şansın kaçacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada herşeyi görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerde ekmek görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek büyük paralar kazanılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada her yeri su bastığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada her şeyi bilmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments