Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araç konvoyu görmek

Rüyada araç konvoyu görmek

Rüyada araç konvoyu görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Rüyada araç konvoyu gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Rüyada araç konvoyu görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada asker konvoyu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet eder.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, huzuru yakalayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada düğün konvoyu görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze konvoyu görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kazancının düşeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret eder.

Rüyada araba konvoyu görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taksi konvoyu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments