Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze konvoyu görmek

Rüyada cenaze konvoyu görmek

Rüyada cenaze konvoyu görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kalp kırıklığı olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine inanılır.

Rüyada cenaze konvoyu gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada cenaze konvoyu görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri konvoy görmek dış ticarete atılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gelin konvoyu görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada araba konvoy görmek çektiği zorlukların biteceğine, özlemelerin son bulacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada konvoy görmek işsiz kalmaya, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, maddi durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada sünnet konvoyu görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments