Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün konvoyu görmek

Rüyada düğün konvoyu görmek

Rüyada düğün konvoyu görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, dertlerinin günden güne artacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün konvoyu gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada düğün konvoyuna katılmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün konvoyu görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğün konvoyunu görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet eder.

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada asker konvoyu görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet konvoyu görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada askeri konvoy görmek masraflarının azalacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taksi konvoyu görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments