Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin arabası konvoyu görmek

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada gelin arabası konvoyu gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, istediği evde oturacağına tabir olunur.

Rüyada gelin konvoyu görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, mevki kazanacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek çalışmaların beğeni almayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, aile içinde de bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba konvoyu görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba konvoy görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker konvoyu görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada konvoy görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, helal rızka kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğün konvoyunu görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments