Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yeri yeşil görmek

Rüyada her yeri yeşil görmek

Rüyada her yeri yeşil görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, dertleşerek moral bulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, geçimin kolaylaşacağına, her daim Allah yolunda olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri yeşil gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada her yeri yeşil görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yeri yıkık görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada her yeri çamur görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada her yeri yıkamak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayatına bakacağına işaret eder.

Rüyada her yere kar yağmış görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada her yerin karla kaplı olduğunu görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments