Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerini kıllı görmek

Rüyada her yerini kıllı görmek

Rüyada her yerini kıllı görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sevdiğine kavuşacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerini kıllı gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada her yerini kıllı görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerinde kıl görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada her yerde kıl görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada her yerin karla kaplı görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada her yeri deniz görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri gri görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada her yerini morarmış görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bereketin artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments