Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalet eder.

Rüyada her yeri yeşil görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada her yeri siyah görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada her yerin beyaz olduğunu görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada her yeri dağıtmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerin yıkıldığını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada her yeri pembe görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, güzel günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments